• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
MBT-sandaler-rullsula-lila-6-sport-röd.jpg
Mjuk fotbädd
MBT-sandaler-rullsula-lila-6-sport-röd.jpg
MBT-lila-dynamic-rullsula-sandal-dam.jpg

MBT Lila 6 Sport Sandaler W Red

2 090 kr

Färg

  • mbt_lila_6_black_charcoal.jpg
  • MBT-sandaler-rullsula-lila-6-sport-röd.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 399 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

MBT Lila 6 Dynamic med rundad sula är ergonomiska sandaler för ett aktivt liv. Sandaler med MBTs unika sulkonstruktion Dynamic hjälper dig att förbättra både kroppshållningen och att stärka muskulaturen samtidigt som de avlastar rygg och ledr.
 
Sandalerna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
 
Sandaler som gör att man jobbar med musklerna på ett naturligt sätt och aktiverar dem konstant genom en positiv instabilitet i sulan. MBT-sandaler i slitstark syntetisk nubuck med tre justerbara remmar. Remmarna i sandalerna justeras enkelt med kardborre och man kan anpassa alla tre för perfekt passform. 
 
Den anatomiskt utformade fotbädden är klädd i mjuk microfiber med MBTs patenterade rullsula med yttersula som ej ger märken på underlaget. Dessa sandaler har Serdia Odor treatment vilket betyder att de behandlats för att neutralisera dålig lukt. 
 
Färg: Röd
Läst: Normal
Material ovandel: Syntet
Sula: Dynamic / rullsula medel
Material yttersula: Non marking Rubber /gummisula
 
Varumärket MBT har funnits sedan 1996 och deras patenterade rundade sula har gjort succé över världen. Genom att sulan är rundad uppstår en för kroppen positiv instabilitet som förbättrar kroppshållning och avlastar leder och rygg.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.