• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sandaler med låg klack

Här hittar du sandaler med låg klack till både jobb, vardag och fest. 

Våra sandaler med låg klack är specifikt tillverkade för att ge dina fötter komfort och ett skönare steg. Till skillnad från andra, vanliga sandaler så är våra modeller anatomiskt eller ergonomiskt utformade. Vilket ger dina fötter en behaglig bas att både gå och stå på.

Sandaler med låg klack finns i flera olika stilar, färger, material och läster – så att du kan hitta en sandal som passar din personliga stil och behov. En av fördelarna med sandaler som har låg klack är att de är mångsidiga. De fungerar både till jobbet, till vardags eller till mer festliga tillfällen. Men sandalerna har främst blivit populära att använda på varma sommardagar eftersom de ger dina fötter tillräckligt med ventilation som håller dem båda svala och torra.

Sandaler med klack har även blivit populära hos dem som har problem med dålig hållning eller som har besvär med ryggen. Våra anatomiska sandaler avlastar nämligen både rygg och knän och ger på så sätt komfort till hela kroppen. Nedan kan du läsa mer om fördelarna med sandaler som har en låg klack:

Lägre höjd på klacken: Sandaler med låg klack har vanligtvis en klack som är lägre än 5 cm, vilket minskar belastningen på fotvalvet och ger en mer naturlig fotposition. Detta kan minska stressen på knän, höfter och rygg, och bidra till en mer stabil och avslappnad hållning.

Bättre stötdämpning: Våra sandaler med låg klack har speciell stötdämpning i sulan som kan minska trycket på fötterna, knäna och ryggen när du går eller står under längre perioder. Denna extra dämpning kan göra skillnad i hur trött och öm du känner dig i slutet av dagen.

Mer naturlig fotposition: Sandaler med låg klack kan också bidra till en mer naturlig gångstil, med mindre tryck på hälen och mer balans på framfoten.

Om du undrar vilken sandal som passar just dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna hitta rätt modell som passar just dig och dina fötter.

54 produkter

54 produkter

Du har sett 36 av 54 produkter