• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Orange sandaler

Sätt färg på tillvaron med härliga sandaler i orange och ge samtidigt dina fötter en komfort utöver det vanliga. Våra orange sandaler för dam är utvalda och designade med anatomisk uppbyggnad eller en mjuk, dämpad fotbädd som lämpar sig för såväl sommarpromenader i stad och natur som för ett komfortabelt steg hemma eller på jobbet.

Varför välja just våra sandaler i orange? Jo, för att du inte ska behöva välja mellan din favoritfärg eller bekvämlighet - här kan du vara säker på att du får både och. En färgklick som piffar upp vilken outfit som helst samtidigt som dina fötter vilar bekvämt på en klassisk fotbädd. De orangea sandalerna är fotvänligt designade och gjorda för att ge dig stabilitet och hålla foten i en korrekt ställning som är avlastande inte bara för fötterna, utan hela kroppen.

Våra sandaler i orange finns både i högkvalitativt läder, len mocka eller funktionell syntet samt återvunna material, så att du kan göra ett medvetet val. Här finns klassiker med två remmar för dig som önskar bra justeringsmöjligheter, men även slip in-alternativ med trendig korsad överdel. 

Oavsett vilken sandal du väljer är komforten dämpad och avlastad, perfekt för att uppgradera komforten för trötta fötter i vardagen. Vilken orange sandal blir din nya favorit denna säsongen?