• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sandaler med stängd tå

Funktionella sandaler med stängd tå är ett utmärkt val för de som vill ha en bekväm och praktisk sandal för exempelvis utomhusaktiviteter och vandring, men även till vardags eller på jobbet om man har behov av en ventilerad komfort som ändå ger ett litet skydd över tårna.

På naturpromenaden kan sandaler med täckt tå skydda dina fötter från stenar, grenar, rötter eller andra saker man kan tänkas stöta på under promenaden, samtidigt som de ger dig ett luftigt klimat med sin ventilerade design. 

Våra sandaler med hel tå passar både dam och herr och ger förutom sin skyddande funktion även ett bra och behagligt stöd för fötterna med anatomiska fotbäddar, många med en stötdämpande komfort som gör att de passar dig som står, går och är mycket på språng i vardagen. Lika perfekt på jobbet som hemma i trädgården eller på sommarpromenaden och vandringen.

Sandaler med delvis täckt eller hel tå har ofta flertalet justerbara remmar både över foten samt omkring hälen, för att ge dig bra justeringsmöjligheter och en optimal individuell passform. Det gör att sandalerna kommer att sitta stadigt och stabilt på foten och bidra till att göra ditt steg smidigt och avslappnat. De är bekväma att bära under längre perioder och den anatomiska designen ger en jämnare tryckfördelning och minskar belastningen samt reducerar risken att drabbas av trötthet i fötterna.