• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Blå sandaletter

Blå sandaletter där stil och komfort kombineras för att ge dig den perfekta sommarstilen med både elegans och komfort. Här hittar du sandaletter i såväl ljusblått som midnattsblått.

Sandaletterna finns med både låg och lite högre klack beroende på vilket du föredrar. En sandalett med klack ger dig en elegant siluett och är även skonsamt mot ryggen och perfekt för dig som vill förbättra din kroppshållning. Klacken gör att hälen kommer upp litegrann vilket även avlastar exempelvis hälsenan för ett mer avslappnat steg.

Våra blåa sandaletter passar de flesta fötter och flera varianter finns att välja mellan. Välj utifrån din personliga stil och önskemål när det kommer till komforten. Varje sandalett i blått oavsett varumärke har en mjuk fotbädd som gör ditt steg behagligt dämpat. Även ovandelarna är designade i högkvalitativa material, ofta läder och mocka, vilket bidrar till en följsam komfort. Du kan även välja mellan enklare blå slip in-modeller eller sandaletter med hälrem och fler anpassningsbara remmar som gör det lätt att få till en passform som passar just dina fötter.

Välj en blå sandalett med hälrem om du önskar en extra stabil men samtidigt avslappnad känsla. Hälremmen gör att du får en tryggare känsla i steget när du går och minskar ansträngning i fötterna.

Matcha sommarens klarblå himmel och ljusa jeans, klänningar och kjolar med dessa blå sandaletter, perfekta för den mogna och eleganta kvinnan.

6 produkter

6 produkter

soft-comfort-damsandaler-lucrezia-blue.jpg
Mjuk fotbädd
Soft Comfort

Soft Comfort Sandal Lucrezia Blue

699 kr
999 kr
soft-comfort-damsandaler-shake-blue.jpg
Mjuk fotbädd
Soft Comfort

Soft Comfort Sandal Shake Blue

799 kr
999 kr
ten-points-amelia-6-aqua.jpg
Ten Points

Ten Points Sandal Amelia 6 Aqua

599 kr
1 095 kr
Charlotte Wave Damsandal Navy SANDALER.jpg
Mjuk fotbädd
Charlotte of Sweden

Charlotte Wave Damsandal Navy

699 kr
895 kr

Du har sett 6 av 6 produkter