• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Röda sandaletter

Röda sandaletter för kvinnor som vill sätta färg på sommarens outfits eller ge en extra snygg touch till vardagsstilen, samtidigt som fötterna får behaglig komfort.

Våra sandaletter i rött har stötdämpande fotbäddar för att göra steget bekvämt och ge en sviktande känsla när du går. Tillsammans med en nättare och lite lägre klack bidrar sandaletterna dessutom till en avslappnad kroppshållning som är skonsam mot ryggen.

För en anpassningsbar komfort som gör att de passar de flesta fötter har de röda sandaletterna designats med justerbar kardborreknäppning. Materialen är högkvalitativa, ofta i mjuk och följsam läder som formar sig efter fötterna och blir mer bekväma ju mer du använder dina sandaletter. Till sist kommer de att sitta som gjutet på dina fötter och med mjuka, avlastande fotbäddar kanske de blir dina favoriter till sommaren.

Här hittar du sandaletter i framförallt något mörkare röda toner som vinröd, bordeaux och burgundy. Eleganta röda toner som gör sandaletterna lättmatchade till såväl jeans som kjol och klänning.

Oavsett vilken röd sandalett du väljer kan du vara säker på att du inte behöver kompromissa med komforten - sandaletterna här är utvalda och designade för att ge dina fötter behaglig komfort i alla situationer, så att du kan stå och gå bekvämt och samtidigt känna dig snygg om fötterna!

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter