• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita sandaler

Här hittar du vita sandaler som ger dina fötter komfort, stöd och avlastning.

Våra vita sandaler passar perfekt till vardags, jobbet, sommaren eller till finare tillfällen. Sandalerna finns i flera olika modeller och med olika material, beroende på vad du behöver. Vita sandaler har främst blivit populära att använda till våren och sommaren, men även som bekväma arbetssandaler inom skola vård och omsorg. Exempelvis så är vita sandaler från Birkenstock en utav våra kundfavoriter som passar perfekt att använda på jobbet.

Vita sandaler brukar även förknippas med bröllop. Hos oss hittar du bekväma, vita sandaler, vita sandaler med klack och vita sandaletter som ger dina fötter komfort under hela bröllopet. Sandalerna är designade för att ge dina fötter komfort och samtidigt avlasta fötter.

Alla våra vita sandaler är antigen fotriktiga med anatomisk fotbädd eller så har de en ergonomisk fotbädd som ger dina fötter komfort och ett behagligare steg. Våra vita sandaler finns både till dam och herr och vi har även modeller som är tillverkade för att lindra och behandla olika fotproblem, exempelvis som trötta fötter, fotsmärta och hälsmärta.

I denna kategori så kan du filtrera på storlek, läst och varumärke för att hitta de vita sandaler som passar just dig.