• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
skoinlägg-globotec-comfot-bauerfeind.jpg
skoinlägg-globotec-comfot-bauerfeind.jpg
globotec-comfort-bauerfeind.jpg
bauerfeind-skoinlägg-globotec-comfort.jpg

Bauerfeind Skoinlägg GloboTec Comfort

569 kr

Färg

  • skoinlägg-globotec-comfot-bauerfeind.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tunna skoinlägg GloboTec Comfort Pumps från Bauerfeind med uppbyggt stöd vars flexibla design gör att de passar bra i finskor, som exempelvis pumps, klackskor eller ballerinaskor där det ofta är ont om utrymme. Går du ofta i platta, nättare skor och upplever att du blir trött i fötterna är detta ett bra inlägg för dig.

 
-Tunna sulor
-Hålfotsstöd 
-Pelott
-Passar för platt, lågt och normalt fotvalv
 
GloboTec Comfort-inlägget har trots sin tunna tjocklek på ca 1,5 mm ett anatomiskt och fast uppbyggt stöd för hålfoten, samt en främre pelott som ger avlastning och en jämnare viktfördelning, vilket är skonsamt mot din rygg och dina leder och som även gynnar ett korrekt gångmönster. En lätt skålad häl ger stabilitet och stöd baktill.
 
Skoinlägget passar fotproblem som:
- Hallux Valgus
- Hälseneinflammation
- Mortons syndrom
- Nedsjunket förfotsvalv
- Plattfot
- Uttrampad hälkudde
- Ömma trampdynor
 
Lästen är normalbred. Eftersom Bauerfeind Skoinlägg GloboTec Comfort är klippbara sulor och flexibla framtill, kan du enkelt modifiera och klippa skosulorna så de passar efter dina skor. Använd gärna din befintliga innersula som en mall om du har möjlighet. Skoinlägget har ett överdrag av blått microfiber som ger en mjuk och len känsla, vilket gör att de känns bra mot huden när du är barfota i dina skor.
 
Lufta skoinläggen efter användning. För mer generell rengöring går det bra att torka av med ljummet vatten och mild tvål - låt sedan lufttorka. Utsätt ej sulorna för direkt värme, exempelvis direkt solljus eller värme från ett element.
 
En förpackning innehåller två sulor, alltså 1 par.
Produceras i Tyskland
 
Bauerfeind utvecklar medicintekniska produkter för att hjälpa människor återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa.