scholl-in-balance-hälinlägg.jpg
scholl-in-balance-hälinlägg.jpg

Scholl In-Balance Smärtlindrande Hälinlägg

239 kr

Färg

  • scholl-in-balance-ländrygg-inlägg.jpg
  • scholl-in-balance-fotvalv.jpg
  • scholl-in-balance-hälinlägg.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Stötdämpande hälinlägg från Scholl In-Balance® Pain Relief. Hälinläggen hjälper till att stabilisera foten och främjar en naturlig och avlastad gångstil, samtidigt som inläggen omedelbart dämpar de stötar som går genom underkroppen när du går.

 
Speciellt framtagna för att motverka smärta i underkroppen som härstammar från fötterna.
 
Hälinläggen anpassar sig efter dina fötter, vilket hjälper till att ge en jämnare fördelning av kroppsvikten, vilket minskar belastningen på fötter, leder och senor. De kan även hjälpa till att lindra smärta i hälen och lindra besvär i samband med Haglunds häl. 
 
Hälpartiet är förhöjt och minskar belastning av hälsenan, vilket gör hälinläggen passande vid besvär med hälseneinflammation.
 
Framtagna av Scholl i samarbete med experter på biomekanik - alla smärtlindrande sulor är designade med Motion Control Structure® - en teknologi med en genomtänkt form och kombination av material för att ge optimalt stöd åt specifika områden på foten.
 
Hälinläggen har dubbla lager gel med behaglig stötdämpning för ett flexibelt stöd som också hjälper till att lindra hälsmärta eller besvär med hälsporre eller plantar fasciit, men sulorna kan även användas för att lindra besvär i samband med: 
 
- Onda leder
- Hälseneinflammation
- Uttrampad hälkudde
- Gubbvad
 
Storleksguide:
S - 37-39,5
M - 40-42
L - 42,5 - 45
 

En förpackning innehåller 1 par sulor.