• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inlägg och sulor för hårda golv

Går du och står på hårda golv? Här är sulorna som ger dina fötter komfort och ett skönare steg.

Om du går eller står på hårda golv eller arbetar i tunga och hårda arbetsskor så kan du få besvär med fotsmärta och trötthetskänsla i fötterna. Anledningen till det är att skorna du använder inte ger dig och dina fötter tillräcklig dämpning eller stöd för att lindra den påfrestning som dina fötter och leder utsätts för.

Precis av den anledningen så har vi sulor som är anpassade för arbetsskor och hårda golv. Sulorna är antingen anatomiskt eller ergonomiskt utformade och de har en avancerad stötdämpning och stöd. Vilket i sin tur minskar belastningen på fötterna och motverkar smärta och obehag. Men det finns flera fördelar med sulor får hårda underlag:

Stötdämpning: Sulorna är utrustade med avancerad stötdämpningsteknologi som absorberar stötar och vibrationer som uppstår när du går eller står på hårda golv. Detta minskar belastningen på fötterna och lederna och bidrar till att förebygga smärta och obehag.

Avlastning: Sulorna är designade för att avlasta trycket som genereras när du står eller går på hårda ytor. Genom att fördela belastningen jämnt över foten minskar de risken för trötthet och smärta som kan uppstå under långa arbetspass.

Komfort: Sulorna är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material som ger en känsla av komfort och vaddering. De mjuka och stödjande egenskaperna gör att du kan känna dig bekväm även på de hårdaste golv.

Stöd och stabilitet: Sulorna erbjuder optimalt stöd för fotbågen och hela foten. Detta hjälper till att bibehålla rätt fotställning och minimerar risken för överbelastning eller felaktig belastning på fötterna.

Minskad trötthet: Genom att minska den påfrestning som fötterna utsätts för på hårda ytor minskar sulorna trötthet och obehag.

Förebyggande av skador: Eftersom sulorna är utformade för hårda golv hjälper bidrar det till att minimera risken för skador som kan uppstå på grund av upprepade stötar och belastning. Detta är särskilt viktigt för dem som arbetar på hårda ytor under långa perioder.

Skonsam mot leder och muskler: Genom att minska den överdrivna belastningen på leder och muskler hjälper anpassade sulor till att skydda och vårda din fots hälsa på lång sikt.

Anpassning till arbetsmiljö: Dessa sulor är utformade med hänsyn till arbetsförhållandena på hårda golv. De är slitstarka och tåliga nog för att klara av den dagliga påfrestningen och slitage som kan uppstå på arbetsplatsen.

 Oavsett om du arbetar inom detaljhandeln, på kontor eller i industrin, kan våra sulor hjälpa till att lindra trötthet och obehag. Om du behöver hjälp med att hitta rätt sula för dig och dina fötter så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna.