• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
sulor-till-sneakers-OM.jpg
sulor-till-sneakers-OM.jpg
OOM-sulor-till-sneakers.jpg
sneakers-sulor-OM.jpg
sulor-till-sneakers.jpg

Ortho Movement Sulor Sneaker

349 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Anatomiskt utformade sulor som är designade för att ge dina fötter komfort, stöd och avlastning. 
 
Sulorna passar olika fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Plattfot
-Ömma och trötta fötter
-Uttrampad hälkudde
 
Sulorna är anatomiskt uppbyggda, med ett hålfotsstöd som ger ett behagligt stöd till foten och ger samtidigt en behaglig bas för foten och komfort. Sulorna har även en hälkopp som är anatomiskt designad. Hälkoppen ger komfort till hälen och minskar belastningen på hälen genom att "samla ihop" hälens fettkudde, vilket förstärker hälens naturliga, stötdämpande funktion.Sulorna har även en "Shock Absorbing Zone" med extra stötdämpning som är placerad under hälen. Sulorna passar både ett platt, neutralt och högt fotvalv. 
 
Sulorna är även designade med memory foam, ett mjukt, formbart skum som formar sig efter din fot. Vilket ger en skön, dämpande och mjuk känsla till fötterna och ett skönare steg. 
 
Ortho Movement är ett svenskt varumärke med mer än tre decenniers erfarenhet och kunskap inom ortopedteknik och deras filosofi är att minska den onödiga belastning på människors muskler, leder och rygg. Och samtidigt belysa vikten av våra fötters hälsa, funktion och behov. Därför är alla sulor från Ortho Movement anatomiskt designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.
 
En förpackning innehåller ett par sulor
Normal läst