• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Mjuka sulor

Öka komforten och främja hälsosamma fötter i vardagen genom att använda mjuka sulor i dina skor. Särskilt viktigt är det när du tillbringar långa dagar på fötterna, då kan mjuka iläggssulor vara avgörande för att motverka trötta fötter.

Vårt sortiment av mjuka skosulor passar såväl olika skor som olika situationer. Oavsett om du letar efter mjuka sulor till arbetsskor, andra vardagsskor eller för fritid och promenad finns här flera högkvalitativa alternativ som både ger dig ökad stötdämpning och stöd för din fotanatomi.

Vilket material ska jag välja?

Memory foam
Ett material som både ger en behagligt mjuk känsla när du går och som samtidigt formar sig efter dina fötter för att ge ett individuellt anpassat stöd. Du får alltså en mjuk bas och stöd precis där du behöver det. Mjuka skoinlägg i memory foam minimerar också tryck på känsliga punkter eftersom materialet bidrar till en jämnare viktfördelning.

Gel
Mjuka skoinlägg i gel ger effektiv stötabsorbering i varje steg du tar och skapar en upplyftande känsla för dina fötter. Du reducerar tryck och belastning på fötterna och minskar risken för trötthet och ömhet. Inläggen passar i de flesta skor men är kanske särskilt lämpade i skor som du upplever är för hårda eller inte ger tillräckligt med dämpning. Det är ett utmärkt val för långvarig användning.

Foam
Olika typer av skummaterial ger både mjuk komfort och är ofta extra lätt om man jämför med sulor i gel som ändå har en viss tyngd. De sulor som finns i vårt sortiment ger behaglig dämpning och ett lätt stöd för foten som också är avlastande och bidrar till en naturligt rakare ställning.

Att investera i mjuka sulor till skor kan verkligen göra skillnad för din dagliga komfort och även förebygga fotproblem på längre sikt. Ta hand om dina fötter och ge dem den mjuka komfort de förtjänar. Upptäck fördelarna med mjuka skoinlägg du också!