• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
pedag-sneaker-magic-step-memory-foam.jpg
pedag-sneaker-magic-step-memory-foam.jpg
sneaker-memory-foam-pedag-step.jpg

Pedag Sneaker Magic Step Memory Foam

299 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Stötdämpande skoinlägg i bambufrotté med memory foam från Pedag, särskilt lämpat för användning i sneakers för extra komfort. Memory foam är ett mjukt och formbart skum som följer din fots individuella form och på så sätt ger en bas som är optimal för just dina fötter.
 
Skoinlägget är dessutom anatomiskt format med ett uppbyggt hålfotsstöd, dämpad hälkudde samt en förfotspelott som hjälper till att ge ansträngda fötter stöd och avlastning exempelvis vid nedsjunket förfotsvalv.
 
Memory foam- skummet är märkbart mjukt och dämpar steget när du går, vilket hjälper till att avlasta foten samt skonar ryggrad och leder genom att effektivt ta upp stötar.
 
Sulorna passar dig som har problem med:
-Nedsjunket förfotsvalv
-Plattfot
-Svettiga fötter
-Ömma och trötta fötter
-Mortons syndrom
-Känsliga fötter
-Ömma trampdynor

En förpackning innehåller ett par sulor.
Producerade i Tyskland
 
Skoinlägget har ett ytskikt av bambufrotté som är absorberande och sörjer för ett hygieniskt klimat i dina skor, vilket gör att dina fötter håller sig torra och fräscha.
 
Många sneakers, exempelvis Converse, har vanligtvis platta innersulor som lätt ger upphov till överbelastade fötter och ömma hälar - då är ett stödjande skoinlägg som detta räddningen. Att ge fötterna ett lätt stöd ökar märkbart komforten och ger foten mer stabilitet. Pedag Sneaker Magic Step passar även bra i andra typer av skor där du känner att du behöver extra stöd, dämpning och stabilitet.
 
Skosulan bör luftas efter användning.