• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inlägg för plattfot

Optimera ditt steg med inlägg för plattfot och främja en sundare kroppshållning i vardagen.

Våra skosulor för plattfot är noggrant designade och utvalda för att ge dig ett upplyftande stöd som avlastar och ökar bekvämligheten. Vid plattfot har du i princip en fotyta med mer eller mindre full kontakt med underlaget – du har alltså ingen märkbar upphöjning i fotvalvet.

För att lindra och förebygga trötthet eller fotsmärta i samband med plattfothet är det en bra idé att välja skoinlägg för plattfot som ger dig ett lätt stöd i hålfoten för att reducera belastningen.

Vad för inlägg ska jag välja för min plattfothet?

Det är viktigt att inte bygga upp för mycket med ett för kraftigt stöd eftersom foten inte är van vid det. Att välja ett inlägg med ett lagom stöd för hela foten brukar vara det bästa alternativet och ger ett fullgott stöd. Se också gärna till att sulorna har en lätt skålad design, det hjälper till att ”hålla ihop” foten och ge en mer stabil känsla när du går.

De sulor för plattfot som du hittar i vårt sortiment är av hög kvalitet med anatomisk komfort och passar de flesta skor och för de flesta ändamål i vardagen, vilket ger dig mångsidighet och flexibilitet. Behöver du avlastning när du jobbar eller när du springer finns det plattfotsinlägg som passar bra både till arbete och sport. Du kan välja en särskild sula till vardera typ av sko eller om du hittar ett som passar till alla dina aktiviteter kan du enkelt flytta den mellan olika skor.

Upplev skillnaden med våra inlägg för plattfot och välj en mer bekväm vardag!