• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-in-balance-fotvalv.jpg
scholl-in-balance-fotvalv.jpg

Scholl In-Balance Smärtlindrande Skoinlägg Fotvalv

279 kr

Storlek

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Mjuka och smärtlindrande ¾-dels skoinlägg från Scholl In-Balance® Pain Relief designade för att minska belastning och tryck vid nedsjunkna hålfotsvalv.
 
Skoinläggen är utvecklade för att ge dig ett ordentligt stöd som motverkar smärta i underkroppen orsakade av de stötar som vår kropp vanligtvis utsätts för när vi går. De stabiliserar foten och främjar en naturlig gångstil som är dämpad och avlastad, med en jämnare viktfördelning som också minskar trycket på lederna.
 
Inläggen passar fotproblem som:
-Nedsjunket förfotsvalv
-Pronation
-Plattfot
-Onda leder
 
Hålfoten får ett stabilt men mjukt stöd som motverkar belastning på lederna. Idealiskt vid besvär med platta fotvalv eller när du varit på stående fot hela dagen och blivit överansträngd i fötter och leder. Stödjer även upp en överdriven pronationsrörelse, pronation, när man lutar för mycket inåt på foten.
 
För framfoten har skoinlägget även en dämpande kupol för extra komfort och avlastning för ett nedsjunket förfotsvalv. Utformad för att minska belastning på trampdynorna.
 
Skoinläggen är framtagna i samarbete med experter på biomekanik och har designats med teknologin Motion Control Structure® - en kombination av stöd och olika material för att ge extra stöd till specifika delar av fötterna, för optimal komfort.
 
Storleksguide:
S - 37-39,5
M - 40-42
L - 42,5 - 45
 
En förpackning innehåller 1 par sulor.