• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stötdämpande sulor

Stötdämpande sulor är oumbärligt för alla som värdesätter komfort och en god fothälsa i sin vardag. Innovativt designade för att minimera vardaglig påverkan, påfrestning och stress på fötterna är de särskilt viktiga för alla som vill bibehålla en aktiv livsstil eller som tillbringar långa perioder på stående fot, exempelvis i sitt arbete, eller för den sportige som går på powerwalk eller löptränar.

Fördelarna med stötdämpande sulor är mer än bara den omedelbara känslan av komfort. Sulorna absorberar stötar och tar emot vibrationerna som uppstår när du går och minimerar dem och i sin tur minskar risken för smärta eller trötthet i fötter och leder. För den sportige kan detta dessutom vara avgörande för att förhindra skador och gynna en långsiktig fothälsa.

Sulorna kan hjälpa till att förebygga vanliga fotproblem som exempelvis plantar fasciit (hälsporre) genom att minska belastningen på fötterna och bidra till en bättre fotkomfort.

I arbetslivet är stötdämpande sulor för arbetsskor ett givet val om du går långa stunder på exempelvis hårt underlag eller behöver använda särskilda skor där komforttänket kanske inte hamnat just i sulan. Med dämpande sulor kan du uppgradera komforten under din arbetsdag, minska trötthet i fötterna och istället förbättra arbetsprestandan utan att du behöver kompromissa.

Sist men inte minst är den dagliga motionen på omkring 6000 steg betydligt mer bekväm om du kan ta varje steg med bekväm stötdämpning. Hitta rätt sulor för just dig här hos oss och gå mer bekvämt genom hela vardagen!

53 produkter

53 produkter

Du har sett 36 av 53 produkter