• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sulor till arbetsskor

Här hittar du sulor och skoinlägg till arbetsskor är perfekta för dig som går och står upp en längre tid.

Du kanske känner igen dig i värkande fötter, ben eller andra onödig belastningar som kan påverka både muskler och leder negativt efter en lång dag på jobbet. Vilket i sin tur kan leda till obehag, smärta och ibland långvariga skador.

Vad ska jag ha för sula?

Det är utav stor vikt att hitta ett par sulor med bra passform och som följer fotens naturliga rörelser. Den bör vara ergonomiskt eller anatomiskt framtagen och ska ge en dämpande känsla som ger stöd på rätt ställen utan obehag. Därför kan det vara värt att investera i ett par bekväma sulor oavsett om du arbetar utomhus på en byggarbetsplats eller inomhus i ett kök, sjukhus, butik eller på ett kontor. Med kompletterande iläggsulor, i dina arbetsskor, som är anpassade efter ändamål kan du ta dig an projekt av alla olika slag.

Välj bland välkända varumärken och upptäck vårt breda sortiment av sköna, flexibla och slitstarka sulor för alla olika fötter, fotproblem eller användningsområden. Du hittar bland annat sulor med memory foam som ger känslan av att gå på moln och ger en dämpande känsla. Sulor med pelott som ger stöd för problem i framfoten. Alternativt sulor med hög hålfot samt låg hålfot eller för dig som behöver en kombination av både hålfot samt pelott. Eller så kanske du bara vill spendera långa sköna stunder i skorna med ett par extra bekväma och mjuka sulor.

Med inläggen kan du ge dina fötter det extra stöd som behövs för att lindra smärta och överansträngningar eller förebygga trötthet i fötterna. Nu kommer dina fötter orka en hel arbetsdag.