• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sulor till gummistövlar

Här hittar du sulor och skoinlägg till gummistövlar som är perfekta för dig som vill ge dina fötter mer komfort.

När det regnar och är ruskigt ute finns det ett givet val som alltid håller våra fötter torra. Gummistövlar, stövlar, regnstövlar eller allvädersstövlar. Kärt barn har många namn. Men ibland kan de kännas obekväma och kalla att gå i. Förbered dig, oavsett väder, med ett par skoinlägg som gör att dina stövlar känns ännu skönare. Med rätt sulor gör du dina regnstövlar mer anpassade och bekväma att gå i.

Vad ska man göra om stövlarna är för stora?

Det är viktigt att gummistövlar sitter bra på foten utan att de glappar eller att fötterna glider fram och tillbaka i dem. Med ett par inläggssulor kan du både få bättre passform och ett skönare underlag för dina fötter. I vårt sortiment hittar du många olika varianter på sulor. Med allt från pelott, stödjande hålfot, sulor med värmande egenskaper till lättviktiga sulor. Det finns skoinlägg som absorberar fukt och håller fötterna torra eller sulor med egenskaper som ger en mjuk och behaglig stötdämpning oavsett vilken gummistövel du använder.

Nu kan dina fötter njuta i bekväma gummistövlar på promenaden eller för dig som spenderar riktigt mycket tid ute i skogen samt trädgården.