Arbetsskor

Här hittar du skor som är skapade för att ge dina fötter komfort och stöd under långa arbetsdagar och minimera risken att drabbas av trötta eller ömma fötter.

Arbetsskor är skor som är skapta för att ge dina fötter komfort och stöd under långa arbetsdagar där man går och står länge. Du kanske jobbar inom vården, eller skola och omsorg och då vet du precis hur viktigt det är att ha bra arbetsskor.

Arbetsskor ska helt enkelt vara bekväma, ge dig komfort och samtidigt ge dina fötter en bra grund att stå på. Hos oss på Minfot.se hittar du sandaler och tofflor med ergonomisk fotbädd och som ger dina fötter komfort, stöd och stötdämpning. Vårt sortiment av arbetsskor är idealisk för dig som använder sandaler eller tofflor i arbetet och vill gå rätt och slippa trötta, värkande och ömma fötter.

Hos oss hittar du arbetsskor i flera olika modeller och härliga färger från varumärken som Birkenstock, Scholl och Embla. Vårt sortiment är skapat för att hitta något som passar alla, oavsett smak och stil.

Arbetsskor finns i flera olika segment och vårt sortiment består av arbetssandaler med smalare läst som är perfekt för dig som har en smal fot och behöver en smalare passform. Men arbetssandaler finns för dig som har en bred fot och behöver en bredare passform.

Men det finns också sandaler med hälrem som är bra för dig som vill ha en öppen sko med extra stabilitet och bättre passform. För dig som föredrar att ha arbeta i sandaler med en öppen häl erbjuder vårt sortiment även sandaler utan hälrem eller kappa. Arbetssandalen hjälper dig att sprida tårna, samtidigt som den ger dig bättre balans och komfort.

 

199 produkter

199 produkter

Du har sett 36 av 199 produkter

Populära filtreringar