Badskor & badtofflor

Badskor skyddar dina fötter på stranden eller vid poolen. Badskorna finns i sandaler, tofflor och hela skor. Badskorna fungerar lika bra inomhus vad bassängen som utomhus vid poolen eller på stranden. Förutom att badskorna ger dig en skön sommar och frihetskänsla så skyddar du dina fötter från vassa föremål som kan förekomma på stranden och lite känsligare fötter mot varm sand. Badskorna hjälper även till i simhallar och poolområden genom att minimera halkrisken på det hala och våta underlaget. Hos oss hittar du badskor till både dam, herr och barn. Badskorna finns i flera olika modeller och färger från välkända varumärken som Birkenstock, Dadorun, Proswin och Scholl. Badskorna är kännetecknade med deras material som tål vatten och har oftast någon slags rem som håller skon behagligt på plats.

Birkenstock badskor är traditionella och fotriktiga. Alla Birkenstocks badskor har en anatomisk uppbyggnad som ger fotens alla håligheter stöd, vilket ger kroppen rätt avlastning. Den anatomiska uppbyggnaden gör även att hela din kroppstyngd jämnt är fördelad under hela fotens yta. Alla Birkenstocks skor är tillverkade med ren naturkork och har en slitsula i EVA (etylvinylacetat) som är slitstark, lätt och flexibel.

Dadorun badskor är Halkfria strand- och badskor för dig som är sportig och aktiv, eller för dig som vill skydda dina fötter från heta badstränder och vassa föremål. Badskorna går lika bra att använda inomhus som utomhus, vid bassängen, poolen eller stranden.

Badskor från ProSwin är designade i transparant gummit och skyddar dina fötter från stenar, snäckor eller andra vassa föremål som kan förekomma i vatten och på stranden. Badskorna är lätta, flexibla och flyter i vatten. De är också halksäkra på vått golv och fungerar lika bra inomhus som utomhus på stranden.