• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Badskor & badtofflor

Här hittar du badskor som ger dina fötter komfort, skyddar dina fötter och ger dig ett bättre grepp på blöta och hala underlag. 

Badskor är även känt som badtofflor, strandtofflor eller badsandaler. Men oavsett vad du kallar skorna så hittar du vattentåliga skor i denna kategori som skyddar dina fötter och ger dem komfort.

Badskor är för alla som gillar att spendera tid vid poolen eller på stranden. Oavsett om du letar efter badskor för att skydda dina fötter mot het sand, skarpa stenar eller bara för att hålla dem torra, så har vi badskorna du behöver. Vi har ett stort utbud av badskor, både till dam, barn och herr. Badskorna finns i olika material, färger och storlekar – för att passa alla typer av behov och stilar.

Du kan använda skorna både inomhus, på stranden och vid poolen. De är designade för att tåla vatten och är tillverkade i slitstarka material som ser till att skydda dina fötter. Skornas finns både som klassiska badsandaler och som ”barfotaskor” som följer dina fötters form och ge en härlig frihetskänsla samtidigt som du får ett bra och stabilt grepp. Ja, badskor har flera fördelar som har gjort att de har blivit populära att använda.

Fördelar med badskor:

  • Skyddar dina fötter från vassa föremål på stranden och varm sand
  • Ger en skön sommarkänsla och frihet för dina fötter
  • Kan användas både inomhus och utomhus vid poolen eller på stranden
  • Minimerar halkrisken på hala och våta underlag
  • Tillverkade av material som tål vatten och är snabbtorkande

 

Våra badtofflor, badsandaler och badskor finns i olika typer och är anpassade efter olika aktiviteter. Exempelvis för simning och vattenlek är badskor med stötdämpande sula och extra stöd vanligt, medans våra badtofflor och badsandaler är mer passande för avkoppling på stranden.

Om du behöver hjälp med att välja badskor så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna med att hitta den modell som passar just dig och dina fötter.

38 produkter

38 produkter

FitKicks-mens-edition-navy.jpg

FitKicks Herr Navy

199 kr
399 kr
FitKicks-mens-edition-black.jpg

FitKicks Herr Black

199 kr
399 kr
FITK-GRY_1.jpg

FitKicks Dam Gray

199 kr
399 kr

Du har sett 36 av 38 produkter