Ballerinaskor och ihopvikbara ballerinaskor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (50)1 2 3 ... 13 Sista 100 per sida

Ballerinaskor och ihopvikbara ballerinaskor

Ihopvikbara ballerinaskor och ballerinaskor är bekväma, stilrena och eleganta. De ihopvikbara ballerinaskorna är perfekt att ha med sig på festen när dina fötter behöver en paus och du inte längre orkar gå i höga klackar men ändå vill vara extra fin. Ballerinaskorna har skön komfort och stilren design.

Förr var ballerinaskor associerade med fjäderlätta dansare men idag har ballerinaskon blivit ett självklart val i garderoben och en självklar vardagssko. Tack vare ballerinaskons enkla, stilrena och eleganta design gör att skon passar till det mesta. Du kan ha den på jobbet, till festen eller till vardags. 

Arcopedico erbjuder handgjorda ballerinaskor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid.

Arcopedicos ballerinaskor passar även dig som har problemfötter då de skons ovansida är tillverkad av ett teknoelastiskt material för att ge dina fötter god cirkulation och bra passform. Skorna ger även stöd för hela foten för att få korrekt stabilitet för din ryggs kotpelare. Arcopedio skorna har även en anatomisk innersula med perforering för god ventilation. Skorna har även en mellansula som är tillverkad av ett mjukt material för att ge optimal stötdämpning. Skornas kompakta yttersula ger skon en nödvändig stelhet och stabilitet och har en uppbyggnad under sulan som ger ett effektivt stöd för hålfoten.

Cocorose London ballerinaskor erbjuder kvinnor ett lyxigt och elegant alternativ till högklackat. Deras prisbelönta ballerinaskor är en kombination av klassisk design med den unika möjligheten att vika ihop ballerinaskorna. Vid köp av Cocorose London ballerinaskor medföljer alltid en liten väska som du kan lägga skorna i. Ballerinaskorna är sköna, exklusiva och passar lika bra till vardag som till fest. Cocorose London är perfekt för att vila fötterna efter långa dagar eller sena kvällar i högklackat. 

Ballerinaskon pocket ballerina är den perfekta ihopvikbara ballerinaskon från Scholl Party Feet. Ballerinaskon är praktisk och du kan ha med dig i väskan och använda vid behov, exempelvis när du gått i höga klackar och helt enkelt inte står ut längre. 

-->