• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ballerinaskor

Ballerinaskor som är fotriktiga, bekväma och ger dina fötter de bästa förutsättningarna.

Letar du efter ballerinaskor som inte bara är snygga utan också bekväma att använda? Då har du kommit rätt! Vårt sortiment av ballerinaskor erbjuder inte endast de senaste modetrenderna utan ger dina fötter komfort, avlastning och en chans att koppla av.

Vanliga och ”traditionella” ballerinaskor kan ofta upplevas som hårda, obekväma och skapa problem som fotsvett, blåsor och skav. Därför är alla våra modeller noggrant utvalda av vår sjukgymnast och alla modeller i denna kategori är noggrant designade med din fothälsa i åtanke.

Olika typer av ballerinaskor
Det finns flera olika variationer av ballerinaskor och anledningen till det är att de har blivit populära att använda, både till vardags, festen eller jobbet. Nedan har vi listat de vanligaste typerna av ballerinaskor, så att du lättare kan välja den modell som passar dig.

LÄDER & SKINN – Stilren och klassisk look
Ett par ballerinaskor i läder eller skinn ger dig en stilren look som passar till flera olika tillfällen. Materialen är även ett hållbart material som är följsamt. Vilket gör att skornas formar sig efter dina fötter och ger en bekväm passform och komfort.

MOCKA – En elegant klassiker
Mocka är lädrets undersida och har en mjuk och lyxig yta som ger en elegant, avslappnad och klassisk look. Mocka är även en modell som har blivit populära att använda till finare tillfällen.

TEXTIL – Luftig komfort
Ballerinaskor i textil är ett perfekt alternativ till årets varma dagar. Modellerna brukar även ha ett mönster eller design med lufthål som gör att fötterna får ett svalare klimat att vara i. Det finns även modeller med stretchiga material som gör att de formar sig efter dina fötter form och ger en extra mjuk komfort. Dessa typ av modeller har blivit favoriter hos dem som har besvär med känsliga fötter, hammartå eller Hallux Valgus.

KOMBINATION
Vissa skor kombinerar olika material för att uppnå en balans mellan stil, komfort och funktionalitet. Exempelvis en kombination av läder och textil eller mocka och syntetiskt material kan erbjuda mångsidiga fördelar.