• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bästa skorna för ryggvärk

Här hittar du de bästa skorna för att lindra och behandla ryggvärk och andra besvär med ryggen.

Att ha ont i ryggen är vanligt och alla kan få problem med ryggvärk eller besvär med ryggen. Många gånger när man har ont i ryggen så beror det på vad vi har på fötterna. Våra fötter är grunden för hur vi går och stå, och då kan felbelastnignar i fötterna påverka rygg, höfter, hälar och till och med hela vägen upp till nacken. 

Ryggproblemen kan uppstå i fötterna på grund av de stötar som fötterna utsätts för när vi går och står.

Eftersom fötterna är grunden för hur vi står och går, kan en felbelastning påverka så skilda områden som ryggen, knäna, höfterna, hälarna och till och med ända upp i nacken.  Men genom att använda skor som är bra för dina fötter och din rygg så går du skönare och samtidigt minimerar risken att drabbas utav ryggvärk eller andra besvär med ryggen. 

JOYA skor är unika skor som är speciellt designade för att lindra ryggvärk, men också fotsmärta och ömma, trötta fötter. Skorna har en unik teknologi med en stötdämpande sula som effektivt absorberar stötar och minimerar de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för. Vilket ger komfort till fötterna och ger dem en bekväm bas att både gå och stå på. 

Skorna är certifierade och rekommenderas av AGR, "Aktion Gesunder Rücken". Organisationen rekommenderar skor som främjar människors hälsa och lindrar besvär och smärta i samband med ryggvärk. Här kan du se alla Joyas modeller som lindrar ryggvärk.