• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skor med Biomechanics-teknologi

Scholl Biomechanics är skor som har Scholls unika Biomechanics-fotbädd som har blivit känd världen över för att avlasta leder och lindra smärta i hälar, vristerna och knä. Förutom att lindra värk så har Scholls biomekaniska fotbädd även blivit känd för att avlasta leder, minska påfrestningar på fötterna, ge mer komfort och ger bidra till en bättre hållning.

Anledningen till att fotbädden har fått sin framgångssaga är dess integrerande system. Fotbädden har en Tri-Planar Motion Control som kliniskt har utvecklats i samarbete med fotvårdsspecialister. Fotbädden är anatomiskt framtagen för att lindra smärta, upprätthålla fotens korrekta hållning och position. Tack vare fotbäddens unika utformning så ger den även kompensation vid pronation, vilket gör att foten får en mer naturlig position. Scholl Biomechanics teknik är effektiv för att minska effekterna av överpronation och olika besvär i samband med pronation.

Eftersom fotbädden är skapad för att både ge stöd, komfort och avlastning så ger den även stabilitet till hela foten. Vilket gör det skönare och lättare att både gå och stå. Idag så finns Scholl Biomechanics är skor världen över och har hjälpt tusentals människor att bli av med smärta och lindra sina fotbesvär.