• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
scholl-sneakers-easy-blå.jpg
Scholl Biomechanics
scholl-sneakers-easy-blå.jpg
fotriktiga-skor-pronation-scholl-easy-navy.jpg
promenadskor-easy-navy-snabbsnörning.jpg
pronation-skor-easy-navy.jpg
pronationsskor-easy-navy.jpg
scholl-sprinter-easy-navy-promenadskor.jpg
skor-pronationsstöd-easy-naby.jpg
skor-snabbsnörning-easy-navy.jpg
scholl sprinter 35-46.jpg

Scholl Sprinter Easy Navy

959 kr
1 299 kr

Färg

  • dam-sneakers-scholl-sprinter-easy-black.jpg
  • scholl-sneakers-easy-blå.jpg
  • fotriktiga-skor-printer-red.jpg
  • pronationsskor-Scholl Sprinter Easy White.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Snabbsnörade promenadskor från Scholl med Biomechanics-fotbädd, idealiska både som arbetsskor eller fritidsskor till den som står och går mycket.
 
Designade för att motverka pronation och ge lindring till överbelastade fötter och leder med sin Biomechanics-teknologi. Pronation behöver inte alltid ge besvär men vid en alltför kraftig sådan kan både fötter, leder och knän kännas påfrestade.
 
Skorna passar fotprobelm som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Pronation
-Onda leder
 
Fotbädden i dessa skor från Scholl ger kompensation vid pronation genom att räta upp foten till en naturligt rakare ställning. Ett ordentligt hålfotsstöd och en skålad häl ger ett stabilt stöd och håller foten på plats, för att ge en jämnare viktfördelning och samtidigt göra ditt steg mer avslappnat och utan onödigt tryck på lederna. Skorna passar även för dig som behöver stöd för ett högt fotvalv.
 
Biomechanics-fotbädden är löstagbar och kan bytas ut vid behov.
 
Skorna har en ovandel i textil med luftig komfort och slitstark finish. Invändigt finns ett textilfoder och mjuk vaddering för bästa komfort.
 
Du drar enkelt åt skorna för en optimal passform med en elastisk snabbsnörning som smidigt justeras med en dragsko i plast, perfekt för dig som inte gärna vill behöva knyta om skorna varje gång.
 
Stabil och vridstyv yttersula i EVA med bra dämpning ger en trygg känsla när du går, samtidigt som en greppvänlig design ger ett bra grepp på underlaget. Passande både inomhus och utomhus.
 
Normal läst och passform.
 
Färg: Navy
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + PU
Yttersula: EVA
 
Biomechanics-teknologin i innersulan ger kompensation vid pronation och rätar upp foten till en mer naturlig position och kan därmed lindra smärta i häl, fotled, knä och nedre delen av ryggen. Sulorna ger bra komfort och stabilitet och minskar
påfrestningar på fötterna och bidrar till en bra kroppshållning. Sulan har utvecklats i samarbete med fotvårdsspecialister och är anatomiskt uppbyggd för att lindra smärta och upprätthålla fotens korrekta hållning. Används ofta vid problem med hälsporre.