• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Boots till dam

Hitta boots till dam som kombinerar komfort och stil. Vi förstår att båda faktorerna är viktiga - de ska kännas lika bra på foten som de ser ut. Våra damboots är designade och noggrant utvalda för sina högkvalitativa material och du hittar flera varianter i exempelvis tåligt skinn eller elegant mocka.

Sätt fötterna i våra damboots och känn skillnaden!
Vi strävar efter att ge dig komfort direkt ur kartongen. Följsam passform, sköna material och bekväma fotbäddar kombinerat med smarta detaljer som dragkedjor för enklare påtagning, flexibel resår i sidorna eller greppvänliga yttersulor.

Bättre passform med snörning och dragkedja
Flera av modellerna har ett klassiskt snörat skaft för att du ska kunna justera passformen runt benet individuellt. Fördelen med att välja en boot som har både snörning och dragkedja är att du bara behöver knyta dem en gång - se till att de sitter så som du tycker känns bäst runt din ankel, inte för hårt och inte för löst - därefter behöver du bara använda dragkedjan för att ta av och på dina boots.

Hos oss hittar du boots för dam i klassiska svarta, bruna och andra nedtonade färger som passar perfekt påväg till eller på jobbet och för andra vardagsärenden. Många kan du dessutom dressa upp om du skulle vilja känna dig lite finare och flera av modellerna har en elegant siluett.

För alla årstider och väder
Vårt sortiment är utvalt för att täcka alla dina boots-behov, året om. Flertalet modeller passar såväl vår som höst och du kan alltid komplettera med varmfodrade varianter för årets kyligare månader. Vissa är designade med vattentåliga material och alla kan du naturligtvis även impregnera (det rekommenderar vi alltid!) för att göra dem mindre känsliga mot vatten. Särskilt viktigt om du har span på ett par snygga damboots i mocka.

62 produkter

62 produkter

Kamik-simona-black-filt-mid-boots.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

Kamik Simona Mid F W Black

1 299 kr
1 699 kr
kamik-snowgem-w-gognac.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

Kamik Snowgem W Cognac

1 499 kr
1 999 kr
Kamik-simona-black-mid-boots.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

Kamik Simona Mid W Black

1 299 kr
1 899 kr

Du har sett 36 av 62 produkter