• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Breda skor till dam

Hitta breda skor till dam som erbjuder både komfort och stil. För kvinnor med breda fötter kan det ibland vara en utmaning att hitta de perfekta skorna. Hos oss hoppas vi att du kommer att hitta nya favoritskor med bred läst eller bred tåbox till dam.

Varför behöver man breda skor?
Förutom att många har breda fötter och framfötter som kräver extra rymd är också hallux valgus en vanlig orsak till att man letar efter skor med bred eller extra bred läst. I vårt sortiment hittar du ett noggrant kurerat sortiment, både med breda modeller vårt eget team har designat utifrån de behov vi fått kännedom om från våra egna kunder, men också från välkända varumärken som vi tycker står för hög komfort och kvalitet, och som verkligen håller vad de lovar - en bred läst ska verkligen vara bred.

Låt fötterna ta plats!
Skor med bred tåbox till dam gör att fötterna och framförallt framfoten och tårna får möjlighet att röra på sig så som det är tänkt. När det finns tillräckligt med plats framtill får fötterna en chans att slappna av. Du slipper tänka på trånga skor som klämmer på känsliga punkter utan kan istället njuta av varje steg du tar.

I vårt utbud av breda skor till dam hittar du breda till extra breda läster i flera olika stilar. Här finns breda skor med bred tåbox specifikt designade för hallux valgus men också för dig som bara har lite bredare fötter.

Vi hoppas att du ska kunna hitta något som passar just dig och dina behov i vardagen.

50 produkter

50 produkter

Du har sett 36 av 50 produkter