Chelsea boots

Här hittar du fotriktiga Chelsea boots som ger dina fötter komfort, stöd och avlastning.

Oavsett tillfälle, kan du ta din outfit till en helt ny nivå och även vara vardags fin med tidlösa och klassiska Chelsea boots för både dam och herr. Sedan 1850-talet har de varit en ikon på fötterna och förgyllt många skogarderober. De bästa är att de fungerar lika bra på jobbet som till helgen och de finns en för varje stil och smak.

Hur ska Chelsea Boots sitta?
Chelsea skor är utan tvekan en ikonisk modell som ständigt uppdateras. De gör både jobbet med att hålla stilen samtidigt som funktion och bekvämlighet ger väldigt behagliga samt praktiska skor. Generellt är de klassiska Chelsea Boots något avsmalnade men finns i flera olika läster och volymbenämningar som passar just din fot. Med sin resår på sidorna gör dem det även lätta, att ta av och på.

I vårt sortiment hittar du ett varierande utbud som du kan ha, när som. Det kan vara Chelsea boots som passar bra på vår och sommar med ventilerande egenskaper. Eller Chelsea stövlar med högre skaft som passar perfekt till höst och vinter, och som håller fötterna både varma samt torra. Modellerna är många och funktionerna även så. Öglor finns för enklare påsättning av skorna, resår på skaften - både på insidan och utsidan av ankeln, den har en rundad tå och många utav modellerna har en anatomisk fotbädd och är ergonomisk framtagna.

Nu är det din tur att förgylla fötterna med ett par Chelsea boots. Chelsea Boots kan du aldrig ha för många av.

45 produkter

45 produkter

fotriktiga-boots-herr-black.jpg
Bred Läst
Varmfodrat

Jomos Herr Mainz Black

799 kr
1 449 kr

Du har sett 36 av 45 produkter