• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Chelseaboots för dam

Här hittar du bekväma chelseaboots för dam med stilren och chic siluett - populära boots med praktiska egenskaper som blivit ett måste i varje kvinnas skogarderob!

Den enkla och tidlösa siluetten i kombination med elastisk resår i sidorna är det som kännetecknar en chelsea boot till dam. Perfekt för kvinnan som är på språng - du drar dem snabbt på dig och är på ett kick redo att ge dig av mot jobbet eller en utelunch med vännerna.

För vår som vinter
Våra chelseaboots finns i flera olika modeller, ofodrade och fodrade, i skinn eller mocka. Oavsett vilken tid det är på året finns det alltid ett passande tillfälle för dessa klassiska boots. För vinterns kallaste dagar är ett par varmfodrade chelsea boots till dam det självklara valet för den som vill hålla sig varm och elegant på samma gång. När våren smyger sig på ett par månader senare ställer du undan de fodrade bootsen och behåller stilen med ett par ofodrade istället.

Komfort och funktion
Våra chelseamodeller till dam är bekvämt designade med din komfort i åtanke - de ska kännas bra på foten och vår förhoppning är att du i dessa boots kommer att njuta av varje steg du tar. Här kan du välja mellan vår egen Minfot-kollektion för en särskilt stilren och bekväm stil som aldrig går ur tiden, eller mer funktionella modeller från välkända varumärken som exempelvis ECCO, Green Comfort, Icebug och New Feet. En del är mer robusta än andra och andra har funktionella material som tåler väder och vind.

Oavsett behov så tror vi att du kommer hitta ditt nya bekväma par chelsea boots för dam här hos oss!