• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Chelseaboots i läder & skinn

Välj en klassiker som passar alla tillfällen. Chelseaboots i läder och skinn är både eleganta, tåliga och lika passande för kvinnor som män. Med dessa skor i garderoben har du alltid en sofistikerad stil nära till hands, som går att klä både upp och ned och som samtidigt inte heller kompromissar med komforten.

Hållbart, unikt och följsamt
När du väljer chelsea boots i skinn får du också en hållbar sko som bara blir snyggare och mer bekväm ju mer du använder den. Skinnets naturliga egenskaper och flexibilitet anpassar sig med tiden efter dina fötter för en särskilt bekväm passform och materialet åldras och blir bara mer och mer unikt vackert.

Givetvis är det viktigt att ta hand om och vårda lädret i dina chelsea boots trots detta. Ge dem fukt med exempelvis ett lämpligt läderfett som både vårdar och skyddar lädret och glöm inte att impregnera för att få ett bättre skydd mot väta under regniga dagar.

Flexibelt och smidigt
Chelsea boots i läder har naturligtvis även de klassiska resårpartierna i sidorna för enkel påtagning - perfekt för dig som bara vill kunna dra på dig skorna och inte ägna tid åt knytning. Den elastiska designen ger också en flexibel och bekväm passform.

Upptäck chelseaboots i skinn och läder med dess mångsidiga, tidlösa design - ett praktiskt val för både vardag, jobb och fritid.