• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita damskor

Uppgradera skogarderoben med vita damskor i tidlös stil som inte kompromissar med komforten.

Vitt är en av vårens och sommarens mest populära färger när det kommer till skor. Det ser nytt och fräscht ut och när det är dags att plocka fram de vita skorna ur garderoben är det ett säkert tecken på att en varmare och soligare säsong närmar sig.

Hos oss hittar du vita skor till dam - här finns något för alla stilar, från sneakers till promenadskor och arbetsskor. Vårt noggrant kurerade sortiment av damskor i vitt är designade med högkvalitativa material och du kan hitta modeller både i läder, tålig textil eller flexibla meshmaterial. Förutom ett fräscht utseende i vitt fokuserar vi på ergonomisk komfort där dina fötter alltid får en bekväm och avlastande bas att gå på.

Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta vita paret för dig, som passar oavsett om du behöver vita skor i ditt arbete eller för en snygg och avslappnad stil till fritiden. Den vita färgen ger dig en mångsidig stil och du har alla möjligheter att kombinera ett par nya vita damskor till såväl klänningar som jeans och byxor. Klassikern vita sneakers till ett par blåjeans går inte av för hackor!

Vilka blir dina nya favoriter denna säsongen? Ljusa upp vardagen med sommarens måste i garderoben - och känn komforten! Flera av våra dammodeller i vitt är dessutom designade för att specifikt passa den kvinnliga foten, för en stil som både känns och ser bra ut.

35 produkter

35 produkter

Du har sett 35 av 35 produkter