• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gummistövlar

Här hittar du bekväma och fotriktiga gummistövlar som håller dina fötter torra i ur och skur.

Träffa regnet med stil och komfort med vårt exklusiva sortiment av gummistövlar. Hos oss hittar du gummistövlar till både dam och herr. Alla modeller är noggrant utvalda och testade av vår sjukgymnast och i vårt sortiment så hittar du fotriktiga gummistövlar med en anatomisk eller ergonomisk fotbädd som ger dina fötter komfort, stöd och avlastning. Vilket gör att du kan gå bekvämt oavsett väder.

OLIKA TYPER AV GUMMISTÖVLAR

  • Klassiska gummistövlar: De klassiska modellerna har en tidlös design och är ofta tillverkade av högkvalitativt gummi som gör att de håller dina fötter torra.
  • Arbetsgummistövlar: Denna typ av stövlar bruka ha en grövre yttersula och finns även med högre skaft, så att de är anpassade för exempelvis trädgårdsarbete.
  • Modegummistövlar: Modeller som har lite mer ”fashion” i åtanke och vid första anblick så de ser de inte ut som gummistövlar. Men de har samma funktion som gummistövlar och ser till att dina fötter inte blir blöta.

_

Oavsett för gummistövlar du behöver så har vi stövlarna för dig och din vardag. I vårt sortiment så kan du exempelvis hitta breda gummistövlar och modeller med normal eller smal läst. Du kan enkelt och smidigt filtrera på storlek, läster och varumärke i denna kategori för att hitta de gummistövlar som passar dig bäst.

Vilka gummistövlar är bäst?

Svaret på vilka gummistövlar som är bäst beror på dina individuella behov och användningsområden. Så därför har vi har noggrant samlat de bästa gummistövlarna på marknaden med tanke på komfort, stöd och funktionalitet. Om du behöver hjälp med att välja gummistövlar så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att hitta den modell som passar just dig och dina fötter.

Vilken storlek ska man ha på gummistövlar?

Att välja rätt storlek på gummistövlar kan kännas svårt. Men det finns några saker du kan tänka på.

  • Mät dina fötter: Använd en vanlig fotmätare eller mät dina fötter med hjälp av vår guide. Så kan du få fram din fotlängd och därefter välja rätt storlek.
  • Kontrollera tillverkarens storleksguide: Varje varumärke kan ha olika storleksstandarder. Titta på gummistövlarnas storleksguide och jämför med ditt fotmått för att välja rätt. Titta på tillverkarens storleksguide och jämför dina mätningar med deras rekommendationer för att hitta den bästa passformen.
  • Ta hänsyn till tjockare strumpor: Om du planerar att bära tjockare strumpor med dina gummistövlar, överväg att gå upp en storlek eller välja en modell som har med rymd.

 

 

32 produkter

32 produkter

Du har sett 32 av 32 produkter