• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gummistövlar till dam

Upptäck vårt sortiment av gummistövlar till dam, noggrant utvalda för sin praktiska vattentålighet, komfort och stil. Oavsett om du är på jakt efter gummistövlar till trädgårdsarbetet eller för att hålla fötterna torra med stil i vardagen finns här bekväma modeller till alla kvinnor.

Skandinavisk design och funktionalitet

Vi tror på att klä (eller sko) oss efter väder, men att man ska kunna göra det med praktisk stil. De gummistövlar vi valt ut från exempelvis Tretorn och Råå Design är designade med både vårt nordiska väder och vår skandinaviska stil i åtanke. Tidlöst, enkelt och stilrent. De gummistövlar till dam som du hittar hos oss ser många gånger ut som vilka snygga boots som helst - men de skyddar dig samtidigt från regn och rusk.

Damgummistövlar till alla årstider

Här i Norden har vi blivit vana vid växlande väder och plötsliga regnskurar, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter. Bland våra gummistövlar hittar du modeller som passar perfekt till sommarens regniga dagar såväl som varmfodrade varianter till höst och vinter, då du behöver hålla dig både torr och varm.

Högkvalitativt naturgummi

Gummistövlarna är tillverkade i naturgummi, ett material som är både tåligt och snällt mot vår miljö. Det stöter bort väta effektivt och skyddar dina fötter under årets alla regniga dagar. Det är ett tidsenligt, slitstarkt material med hög följsamhet, vilket gör gummistövlarna synnerligen bekväma. De känns mjuka och samtidigt stabila tack vare robusta yttersulor och ergonomiskt designade fotbäddar invändigt, som också bidrar till en mer dämpad komfort.

Hitta din nya pålitliga följeslagare i vardagen - ett par funktionella gummistövlar till dam i hallen du snabbt kan hoppa i när regnet kommer är ett måste för alla.