• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gummistövlar till herr

Håll fötterna torra med våra noggrant utvalda gummistövlar till herr. Klassiskt och stilrent designade ger dessa stövlar dig det ultimata skyddet mot landets alla regniga dagar.

För både vardag och fritid
De herrgummistövlar du hittar hos oss är tillverkade i robusta och slitstarka material som står emot såväl regn som lera och gör dem till ett oumbärligt tillskott i garderoben för i stort sett alla utomhusaktiviteter samt skogspromenader och trädgårdsarbete.

Komforten - en viktig aspekt
Vi har valt ut modeller från välkända, skandinaviska varumärken som kombinerar allt det viktiga: vattentäthet, komfort och skandinavisk stil. Oavsett om du väljer en gummistövel till herr från Tretorn eller Råå Design får du en genomtänkt och stabil design med högkvalitativa material.

Förutom att de skyddar mot regn och rusk är de också bekväma tack vare naturgummits följsamma komfort i ovandelen, tillsammans med ergonomiska innersulor och behagligt stötdämpande yttersulor som på samma gång ger dig en stabil känsla när du går.

Stövlar för daglig användning
Gummistövlarna till herr är gjorda för att klara av tuffa väderförhållanden och de ska kunna användas ofta. Dessutom är de enkla att rengöra - du hittar faktiskt också skovårdsprodukter särskilt utvecklade för just gummistövlar hos oss.

Med vårt fokus på kvalitet, komfort och stilsäker vattentäthet hoppas vi att du kommer hitta de perfekta stövlarna för just dina vardagliga behov. Klicka hem ett par som håller dina fötter torra, bekväma och som samtidigt ser riktigt bra ut. Hos oss hittar du alltid pålitliga och klassiskt snygga gummistövlar för herr.