• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Låga gummistövlar

Låga gummistövlar är den perfekta lösningen för dig som söker vattentät funktion i ett särskilt kompakt och praktiskt format.

Med ett kortare skaft får du gummistövlar som är något lättare och smidigare än traditionella höga varianter. De ger dig fortfarande ett bra skydd mot regn, rusk och vattenpölar och oavsett om du behöver låga gummistövlar till dam eller herr har vi ett brett sortiment som passar alla.

Funktion och elegans i ett
Våra låga gummistövlar till dam är idealiska för vardagen, allt från stadspromenader till utflykter på landet och arbete i trädgården. De låga skaften ger en elegant siluett samtidigt som du inte kompromissar med funktionaliteten och håller fötterna torra i alla lägen.

För dig som söker gummistövlar med låga skaft till herr finns här robusta modeller som tål väder, vind och som ger ett bra grepp i såväl krävande terräng som på helgpromenaden genom parken.

För vardag som fritid
Gummistövlar med korta skaft är lätta att ta på och perfekta för daglig användning. De är tillverkade i högkvalitativt naturgummi som är både slitstarkt, vattentätt och följsamt - för bästa tänkbara komfort och funktionalitet.

De låga stövlarna passar alla och är idealiska för dig som söker en mångsidig modell som lämpar sig för alla väder och alla friluftsaktiviteter. Ett kortare skaft ger en perfekt balans mellan skydd och rörelsefrihet. Modellerna du hittar hos oss är dessutom så stilrent designade att de många gånger ser ut som vilken vanlig boot som helst, med skillnaden att de gör dig redo för plötsligt regnväder.

0 produkter