• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svarta herrskor

Svarta herrskor är naturligtvis en oumbärlig del av varje mans skogarderob. Hos oss hittar du populära modeller med det där lilla extra när det kommer till komfort och bekvämlighet.

Våra svarta skor till herr kombinerar en klassisk stil med mångsidighet och komfort. Oavsett om du behöver skor till arbetet, dressade eller mindre formella, sport- och löparskor eller tåligare och ännu mer funktionella modeller för exempelvis vandring, promenader eller hårdare yrken, finns här något för alla män.

Förenkla din vardag och välj ett par skor som passar till flera olika tillfällen i just din vardag. Svart är klassiskt, stilrent och lätt att matcha till precis allt. Du kan både klä upp och ned exempelvis ett par svarta sneakers - de kan passa lika bra till kostym som till jeans eller chinos.

Filtrera på material för att hitta just den stilen som du söker - letar du efter något dressat är läder ofta ett säkert kort som både är kvalitativt och klassiskt. För sport och träning bör du välja någonting annat, exempelvis slitstark textil eller mesh med god ventilation och en följsam komfort. Behöver du något kraftigare finns här även rejäla kängor med vattentäta membran och stabila sulor, förpackat i en design som klarar många utmaningar.

Hos oss hittar du svarta skor till herr från flera välkända varumärken som ECCO, Saucony, Skechers och många fler. Önskar du rådgivning är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

94 produkter

94 produkter

FitKicks-mens-edition-black.jpg

FitKicks Herr Black

199 kr
399 kr

Du har sett 36 av 94 produkter