• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inneskor till dam

Välj rätt inneskor till dam och öka din dagliga komfort. Här finns modeller för alla fötter och behov.

Hitta de rätta inneskorna för dina behov
Vårt utbud är brett och du hittar många olika sorters inneskor, men alla har en sak gemensamt: komforten. Vare sig du letar efter ett par inomhusskor för dam till jobbet, gymmet eller ett par som kan värma dina fötter när du kommer hem på kvällen, är varje modell bekväm på sitt sätt.

Vilka egenskaper är viktiga att tänka på?
För många är en greppvänlig sula som minskar halkrisken en särskilt viktig egenskap för en innesko. Andra saker kan vara att de ska ha bra stötdämpning, vara enkla att ta på samt ge värme till fötter som lätt fryser eller har nedsatt blodcirkulation.

Är det däremot så att du letar efter en inomhussko för dam till gymmet eller ett arbete där du tillbringar långa pass på hårda golv är luftiga och ventilerande material också önskvärt.

Inneskor med lättare påtagning
Här hittar du skor för inomhusbruk särskilt lämpliga för de som har svårt att ta på sig vanliga skor, med extra möjlighet att öppna upp skorna och justera passformen med hjälp av bredare kardborreknäppning. Dessa inneskor till dam har också ofta halksäkra yttersulor och lämpar sig perfekt på exempelvis ålderdomshemmet.

Varma inneskor till dam
En klassiker är självklart inneskor med varmt fårskinn. Här hittar du flera modeller med mjuk komfort och naturlig temperaturreglering som håller fötterna behagligt varma utan att för den sakens skull ge upphov till fotsvett.

Oavsett vilken stil och funktion du letar efter hoppas vi att du kan hitta vad du söker bland vårt utbud av inneskor till dam.

65 produkter

65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter