• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Lågskor

Gå bekvämt genom vardagen med lågskor där både komfort, elegans och lätthet kombineras för att ge dig en ultimat och mångsidig bas för alla tillfällen. De lågskor du hittar hos oss är noggrant utvalda av vårt team för sin komfort och höga kvalitet, i tidlös design.

Här hittar du låga skor som passar de flesta stilar och de flesta fötter - alla med en sak gemensamt, de är bekväma! Oavsett om du vill ha ett par på jobbet eller för lugna stadspromenader finns flera alternativ för dig som inte kompromissar med stil eller komfort.

Välj mellan vår egen Minfot-kollektion av lågskor eller flera andra välkända varumärken. Olika material och innovativa teknologier som exempelvis särskilt följsamt och mjukt skinn eller ventilerande syntettextilier kombinerat med flexibla sulor och anatomiska fotbäddar säkerställer att ditt steg känns lika bra som det ser ut.

Lågskor är alltid ett stilsäkert val som passar till alla stilar och är perfekta till vardagen. Enkla att matcha till varje outfit, ger de dig en mångsidighet som samtidigt erbjuder en hög bekvämlighet i varje steg.

Hitta dina nya favoritskor hos oss idag!

71 produkter

71 produkter

Du har sett 36 av 71 produkter