• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Luftiga skor

Här hittar du bekväma, luftiga skor som är perfekt för varma dagar och för dig som lätt blir varm, eller svettas om fötterna. 

Alla skor i denna kategori har luftiga egenskaper. Vilket innebär att skorna har material eller en funktion som gör att frisk luft släpps in genom skorna medans den varma luften släpps ut. Det gör att fötterna får ett friskare och fräschare klimat att vara i. På så sätt så minimerar även risken att fötterna blir för varma, svettiga och börjar lukta fotsvett.

Våra luftiga skor finns både till dam och herr och de finns i flera olika material. Våra luftiga skor kan användas till vardags, på jobbet, till promenader eller för fysiska aktiviteter. Skorna finns även med löstagbar fotbädd och i olika läster, beroende på om du behöver skor för breda eller smala fötter.

Alla våra luftiga skor är utvalda och provade av vår sjukgymnast. Därför finns även de luftiga skorna med olika funktioner och material. För att ge dina fötter komfort men också lösa olika fotproblem som svettiga fötter, illaluktande fötter, trötta fötter, Hallux valgus, hälsmärta och hammartå.

Vi har luftiga skor från flera olika varumärken och om du behöver hjälp med att välja vilken luftig sko som passar dig så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna med att hitta skorna som passar just dig och dina behov.

Luftiga skor som arbetsskor

Om du upplever att fötterna snabbt blir svettiga på jobbet så kan du byta ut dina skor mot ett par luftiga sneakers istället. Vilket gör att dina fötter får ett behagligare klimat att vara i under hela arbetsdagen.

Skor som andas som inte har en luftig design

Om du vill ha skor som andas, men vill inte att de ska vara luftiga – eller att dina fötters hud ska synas i skorna. Så rekommenderar vi skor i Gore-tex. Gore-tex är nämligen ett material som både är andningsbart och vattentätt. Gore-Tex är ett slags membran som är tunt och har över 9 miljarder porer. Vilket stänger ute väta och håller dina fötter torra. Men membranet ser samtidigt till att släppa ut varm luft och ånga, vilket innebär att överskottsvärme från fötterna släpps ut – och dina fötter får ett torrt och behagligt klimat att vara i. HÄR kan du se alla våra vattentäta skor med Gore-Tex.

73 produkter

73 produkter

Ecco-MX-Dam-Eventide-Misty.jpg

ECCO MX Dam Eventide Misty

1 049 kr
1 200 kr
svarta-sneakers-med-pronationsstöd-minfot-journey.jpg
Kampanjer

Minfot Journey Sneaker Black

1 019 kr
1 199 kr
vita-sneakers-med-pronationsstöd-minfot-journey.jpg
Kampanjer

Minfot Journey Sneaker White

1 019 kr
1 199 kr

Du har sett 36 av 73 produkter