Icebug-metro-pine-grey-dubbskor.jpg
Brodd
Bred Läst
Varmfodrat
Icebug-metro-pine-grey-dubbskor.jpg
Icebug-metro2-grå-dubbkängor.jpg
Icebug-metro2-vinterskor-med-broddar-pine.jpg
Icebug-metro-vinterskor-bred-läst-grå.jpg
Icebug-bugrip-metro2-hazel-ståldubbar.jpg
Icebug-dubbskor-metro-pine-grey.jpg
Icebug-vinterskor-dubb-metro-grå.jpg

Icebug Metro2 W BUGrip Pine Grey

2 399 kr

Färg

  • Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
  • Icebug-metro2-bugrip-broddskor-mulberry.jpg
  • Icebug-metro-hazel-bruna-dubbskor.jpg
  • Icebug-metro-pine-grey-dubbskor.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Icebug Metro2 W BUGrip Pine Grey är praktiska och bekväma dubbskor som ger dig säkerhet och stabilitet vintertid. Rymliga skor med dubbar gjorda av karbidstål som ger utmärkt grepp och trygghet på is, vilket gör att du kan gå tryggt och skönt under de kalla, isiga dagarna.

Dubbarna är dynamiska (flexibla) och anpassar sig efter underlaget vilket gör att du även kan gå på asfalt. De 16 dynamiska dubbarna är av karbidstål och du kan därmed gå många mil på asfalt utan oro för att slita ut skorna! Karbidstålet i dubbarna gör att de är slitstarka och håller länge. Dubbarna är fördelade över hela stegytan för ett säkert steg.

Skornas överdel är designad i vattenavvisande mocka och har en bälg på insidan som effektivt håller snö och slask ute. För bättre skydd mot väta så impregnera gärna skorna innan användning.

Kragen är elastisk och delvis i neopren som gör det lättare när man ska ta på dem. Skornas sula är isolerande vilket gör att ingen kyla tränger upp underifrån och i kombination med fleecefodret klarar Metro2 Bugrip många minus under vinterns kallaste dagar. Skorna har en utbytbar fotbädd, vilket gör att du kan byta ut dem mot dina egna inlägg vid behov. Skorna har en dragkedja på skornas insida som gör det lättare att både ta av och på skorna.

Färg: Pine Grey, Grå
Material ovandel: Vattenavvisande mocka/Neoprene/PU
Innersula: Ortholite Hybrid
Yttersula: BUGrip med dubbar (20% återvunnet gummi)
Läst: Comfort fit med rymlig läst
 

Icebugs skor är för dig som vill uppleva naturen utan att kompromissa på komfort och stabilitet. Icebug är ett svenskt varumärke om startade med en vilja att börja designa skor som var anpassade för det skandinaviska klimatet. Detta resulterade i skor som har blivit kända världen över för att ha den bästa greppteknologin och ge trygghet och stabilitet.