• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skor med hålfotsstöd

Upptäck vårt sortiment av skor med hålfotsstöd, som kombinerar modern stil med optimalt stöd för din hålfot - för ett mer bekvämt steg.

Varför ska jag använda skor med stöd för hålfoten?

Hålfoten är det längsgående valvet på fotens insida och kan lätt bli överbelastat om man har ett behov av stöd som inte tillgodoses med rätt typ av skor och innersula. När du väljer skor med hålfotsstöd får du ett uppbyggt stöd som lyfter upp och stabiliserar fotvalvet. Detta hjälper till att avlasta hela foten, ger en jämnare viktfördelning och mer komfort när du går.

När du stödjer hålfoten kan du även förebygga besvär med exempelvis hälsporre, överpronation men också minimera trötthet och överbelastning i dina fötter. Det är ett bra val om du ofta känner dig trött eller öm i fötterna.

Bland våra skor hittar du både vår egen Minfot-kollektion, skapade för dina fötters bästa, tillsammans med flera andra välkända varumärken som vi noggrant valt ut för sin kvalitet och komfort. Här finns både stilrent avslappnade vardagsskor och sportigare modeller, alla med ett bekvämt och avlastande stöd för hålfoten.

Hitta det perfekta paret för dig och upplev ett bekvämt, balanserat steg för både arbete, fritid och motion.

38 produkter

38 produkter

Du har sett 36 av 38 produkter