• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Icebug-stavre-broddskor-bugrip-goretex-petroleum.jpg
Brodd
Vattentätt
Bred Läst
Hållbart
Varmfodrat
Icebug-stavre-broddskor-bugrip-goretex-petroleum.jpg
Icebug-stavre-vattentäta-vinterskor.jpg
Icebug-stavre-dubbskor-bugrip-goretex.jpg
Icebug-dubbade-skor-stavre-goretex.jpg
Icebug-stavre-vattentäta-vinterskor-med-dubb.jpg
Icebug-stavre-dubbade-skor-bugrip-goretex.jpg

Icebug Stavre M BUGrip Gore-Tex Black Petroleum

2 499 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 399 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

Icebug Stavre är dubbskor med BOA-snörning som passar bra för vinterpromenader. Skorna har även vattentätt GORE-TEX®-membran som håller snö och slask ute.

Skorna har BUGrip®-yttersula, med 16 dynamiska dubbar i karbidstål som bidrar till att ge dig ett bättre - och mer stabilt grepp även på hala och isiga underlag. De dynamiska dubbarna är inte helt fixerade och sviktar mot underlaget när vikten fördelas.

Skornas skaft och mellansula är designade för att ge dig både stöd och stabilitet - utan att göra skorna tunga eller klumpiga.

Skorna har en bred läst och är designad med Ortholite Hybrid®-innersulan som ger dina fötter komfort och ett skönare steg.

Färg: Black
Läst: Bred läst, rymlig
GORE-TEX®
Boa® Fit System, säker snabbsnörning
Överdel: Bluesign®-certifierad textil gjord av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik. Skyddande TPU-mudguard Foder: GORE-TEX® Performance Comfort. Öko-Tex och bluesign®-certifierat
Innersula: Ortholite Hybrid®-innersula med bluesign®-certifierat polyestertyg, gjort av 100% återvunnen PET och färgat med solution dye-teknik Mellansula: EVA med 20% BLOOM® algae foam.
Yttersula: BUGrip®, gummi (varav 20% återvunnet) med 16 st dynamiska dubbar

Med dynamiska dubbar menas att dubbarna jobbar individuellt och inte är helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is.