• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Padelskor

Här hittar du padelskor som är bekväma och ger dig ett bra och stabilt grepp på padelbanan.

Med padelskor så får du ett bra, stabilt grepp på banan samtidigt som du får en bekväm bas att spela på. Padelskor påminner om skor som används på grusbanor inom tennis. Padelskornas yttersula har en mönstrad yttersula som är designad i olika gummiblandningar för att ge dig ett så bra grepp som möjligt och samtidigt göra så att skorna håller, till många matcher.

Eftersom padel är en snabb och dynamisk sport så är det viktigt att du använder skor som har ett bra grepp och som skapar bra markkontakt.

Vilka padelskor är bäst?

Det kan vara svårt att veta vilka padelskor som är bäst och vilka padelskor som passar just dig och ditt spel. Men det är viktigt att du använder skor som är designade för fysisk aktivitet och som samtidigt ger dina fötter stöd och komfort. I denna kategori hittar du skor som passar perfekt att använda till padel.

Vad är speciellt med padelskor?

Det som särskiljer padelskor mot vanliga skor är att de är designade för att transportera bort fukt och svett från dina fötter – för att ge dina fötter ett så fräscht klimat att vara i. Genom att skorna transporterat bort fukt så minimerar det risken för att du ska drabbas av svettiga fötter och ”glida runt” i skorna. Samtidigt som det minimerar risken att du ska drabbas av skavsår och blåsor.

Det som också skiljer padelskor från vanliga skor är att de är designade för att vara lätta och smidiga – för att inte upplevas som tunga eller klumpiga.

Hur ska padelskor sitta?

Eftersom våra fötter är olika så sitter skorna även olika på fötterna. Vissa vill att skorna ska sitta tight, vissa vill har mer rymd i skorna. Därför så är padelskor designade med snöring och med följsamma ovandelar som gör att skorna följer just din fots form, vilket ger optimal komfort och en bra passform. Snörningen gör även att skorna kan anpassas efter hur tight du vill att dem ska sitta på fötterna.

Padelskor finns i flera olika modeller, både till dam och herr. Skorna är designade i olika material och med olika yttersulor. Därför skiljer sig priset åt, beroende på vad för material skorna har. Våra padelskor finns även till dig som har smala fötter, eller för dig som har bredare fötter. Om du behöver hjälp att välja padelskor så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst som hjälper dig att hitta de skorna som passar just dig.