• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Promenadskor

Promenadskor är skor som är perfekt för dig dom gillar att promenera. Promenadskor är skorna som ger dig och dina fötter komfort, bra stöd och jämn viktfördelning. Ett par promenadskor är viktiga för att skydda dina fötter mot det hårda underlaget och ger dig det stöd som du och dina fötter behöver. Vilket gör att du går rätt och går skönt och inte får ont i fötterna. Tidigare har promenadskor inte varit förknippade med iögonfallande design. Men promenadskor idag är snygga, stilrena och finns i flera härliga färger och modeller. Hos oss hittar du promenadskor från Scholl, Charlotte of Sweden och Arcopedico.

Promenadskor fungerar lika bra till promenaden, till vardags och till jobbet. Promenadskor från Scholl är designade för att ge optimal passform, stöd och stabilitet åt dina fötter. Skorna minskar påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för tack vare sandalernas anpassningsförmåga. Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna.

Arcopedicos promenadskor är handgjorda skor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid.

Arcopedicos skor passar även dig som har problemfötter då de skons ovansida är tillverkad av ett teknoelastiskt material för att ge dina fötter god cirkulation och bra passform. Skorna ger även stöd för hela foten för att få korrekt stabilitet för din ryggs kotpelare. Arcopedio skorna har även en anatomisk innersula med perforering för god ventilation. Skorna har även en mellansula som är tillverkad av ett mjukt material för att ge optimal stötdämpning. Skornas kompakta yttersula ger skon en nödvändig stelhet och stabilitet och har en uppbyggnad under sulan som ger ett effektivt stöd för hålfoten.

Charlotte of Swedens promenadskor är skor med svensk design blir du enkelt vardagssnygg och samtidigt som du går rätt och går skönt. Charlotte of Swedens sneaker är lättviktiga och har en ovandel i läder. Skornas yttersula är gjort i gummi för att ge ett bra och stabilt grepp. Skons innersula är i läder och har ett lätt behagligt stöd för hålfoten. Skon har även en mjukstoppad plös (delen som separerar snörning från fot) för att ge extra komfort. 

412 produkter

412 produkter

pronationsskor-Scholl-Galaxy-White-Navy.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Galaxy White Navy

1 349 kr
Charlotte-sneakers-flora-blue-brandy.jpg
Mjuk fotbädd
Charlotte of Sweden

Charlotte Sneakers Spring Blue Brandy

1 199 kr
Charlotte-lace-sneakers-läder-cognac-brun.jpg
Mjuk fotbädd
Charlotte of Sweden

Charlotte Sneakers Lace Cognac

1 099 kr
skechers-womens-slip-ins-sport-sneakers-black.jpg
Mjuk fotbädd
Skechers

Skechers Womens Sport Black

1 499 kr
waldläufer-vivien-sneakers-white.jpg
Waldläufer

Waldläufer Vivien White Nappa

1 449 kr
ecco-xpedition-black-black-herr.jpg
Vattentätt
Varmfodrat
ECCO