• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skor med rullsula

Aktivera och stärk kroppen med funktionella skor med rullsula.

Upplev ett annorlunda sätt att gå med skor som aktiverar din kropp och samtidigt ger effektiv avlastning. Med runda, instabila sulor blir din gångstil mjuk och skonsam mot både fötter, rygg och leder. Upptäck funktionella skor från välkända varumärken som MBT, Joya och Rollingsoft, med olika typer av teknologier för en naturligt rullande rörelse i ditt steg.

Visste du att den ikoniska runda sulan har en positiv effekt på kroppen?

- Förbättrad balans
- Förbättrad kroppshållning
- Förbättrad cirkulation
- Minskade ryggsmärtor
- Stärkt muskulatur genom ökad muskelaktivitet
- Minskad hälsmärta

Skor med rullsulor är idealiskt för dig som står och går mycket, exempelvis i ditt arbete, på hårda golv och underlag.

Teknologin främjar en naturligt rullande rörelse i ditt steg, vilket är skonsamt mot rygg och leder samtidigt som det bidrar till en förbättrad och mer avslappnad kroppshållning. Muskulaturen aktiveras på ett annat sätt jämfört med när du går i vanliga skor och den ökade muskelaktiviteten hjälper till att stärka kroppen. Du förbättrar även din balans och cirkulation.

Runda sulor hjälper även till att fördela trycket över hela fotens yta när du går, för optimal stötdämpning och reducerat tryck på känsliga punkter så som häl och förfot, där överbelastning är vanligt förekommande. Vid besvär med exempelvis hälsmärta eller hälsporre (plantar fasciit) kan skor med runda sulor hjälpa till att avlasta och ge dig mer komfort i steget.

36 produkter

36 produkter

Du har sett 36 av 36 produkter