• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sneakers till herr

Upptäck vårt utbud av bekväma sneakers till herr, där en perfekt balans mellan komfort och klassisk stil ger dig ett mångsidigt och fotvänligt tillskott för vardagen.

Våra herrsneakers passar både till vardag och arbete samt mer avslappnade tillfällen och har alla en sak gemensamt - en komfort utöver det vanliga. Här kombineras material som läder, mocka eller funktionella syntetmaterial med avlastande, dämpande och antingen mer eller mindre uppbyggda och stödjande fotbäddar, för att tillsammans ge dig en stabil bas som samtidigt effektivt absorberar stötar när du går.

Oavsett om du väljer herrsneakers från vårt eget varumärke eller något annat i utbudet får du en anatomisk komfort, gjord för att reducera belastningen på dina fötter i vardagen, vilket är särskilt viktigt om du går och står långa perioder under en dag.

Vi vet också att design och utseende åtminstone till viss del är viktigt och hos oss hittar du därför snygga herrsneakers i stilren och tidlös design, i material och färger som är mångsidiga och enkla att matcha till både jeans, chinos eller kostymbyxor. Välj mellan enkla, slätstrukna modeller eller sportigare varianter.

Tänk på din dagliga fotkomfort och välj en sneaker som gör skillnad för ditt välbefinnande i vardagen. Ditt steg ska kännas lätt, avlastat och dämpat i våra sneakers.

30 produkter

30 produkter

icebug-herrskor-loe.jpg

Icebug Loe M RB9X Twilight

1 299 kr
1 499 kr

Du har sett 30 av 30 produkter