• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Specialskor

Specialskor är skapade för dig med känsliga fötter exempelvis i samband med diabetes eller efter en operation. Specialskorna har en bred läst och har ett hudvänligt material som gör att de är perfekta för känsliga fötter. Hos oss på Minfot.se hittar du specialskor från de välkända varumärkena Embla, Cinnamon och Shepherd.

Vårt sortiment av specialskor har olika breda läster och passform för att skon ska kunna anpassas efter just din fot. De flesta skorna har även en urtagbar innersula, så att du smidigt och enkelt kan använda personliga fotbäddar eller för att ge dig extra vidd. Specialskorna finns även med kardborre som gör det smidigt och enkelt att komma in och ur skon. Vissa modeller har även en extra bred läst och en halkfri gummisula som ger komfort och stabilitet för att minska fallrisken. De flesta specialskorna är tillverkade i ett hygieniskt material som minskar tillväxten av bakterier och skorna är också tvättbara.

Om du har problem med svullna fötter eller försämrad blodcirkulation så kan specialskor vara något för dig. Då vissa specialskor är lämpliga för dig som har känsliga och svullna fötter eller försämrad blodcirkulation. Vårt sortiment av specialskor erbjuder även för dig som har problem med Hallux Valgus och hammartå, då skorna har en full stretch i fronten som ger dina fötter och tår mycket rymd och komfort.