• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skor med uttagbar sula

Här hittar du skor med uttagbar sula där du kan byta ut fotbädden mot dina egna inlägg. 

Letar du efter skor med löstagbar fotbädd? Då har du kommit rätt! Vår kollektion av skor med uttagbara innersula gör inte bara att du kan använda dina egna inlägg i skorna, utan är även skapade för att du ska kunna gå skönare och få mer komfort i vardagen.

Varför ska man köpa skor med uttagbar innersula?
En av de främsta fördelarna med skor där man kan ta ut innersulan är att man kan använda egna inlägg. Du kanske har fått specialbeställda sulor från en ortoped eller så har du kanske ett par sulor för din hälsporre eller så behöver du sulor som motverkar pronation? Oavsett vad för sula du använder så kan du köpa skor i denna kategori. Eftersom alla modeller här har en fotbädd som du kan plocka ut ur skorna och ersätta med dina egna sulor.

Alla skor i denna kategori är även noggrant utvalda av vår sjukgymnast, vilket gör att varje modell är utformad för att ge dina fötter de bästa förutsättningar. Därför så kan du se skor i denna kategori som är anpassade för olika fotproblem som Hallux Valgus, skräddarknuta eller supination.

Det finns även skor som är anpassade för olika tillfällen och aktiviteter, exempelvis vattentäta vandringsskor eller luftiga arbetsskor. Så att du enkelt och smidigt kan hitta den modell som passar dig och dina behov.

401 produkter

401 produkter

vita-sneakers-med-pronationsstöd-minfot-journey.jpg
Kampanjer

Minfot Journey Sneaker White

1 019 kr
1 199 kr
svarta-sneakers-med-pronationsstöd-minfot-journey.jpg
Kampanjer

Minfot Journey Sneaker Black

1 019 kr
1 199 kr

Du har sett 36 av 401 produkter