• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vårdskor

Här hittar du de bästa vårdskorna för dig som jobbar inom vården. 

Vårdskor är skor som är perfekta för dig som jobbar inom vården. Oavsett om du vill ha en mer diskret arbetssko eller en roligare variant som ger lite med en personlig prägel och lite mer glädje i vardagen så har vi sortimentet för just dig. Alla våra vårdskor är fotriktiga och gör så att du kan jobba hela dagen, utan värk i fötter, knä, eller rygg. Tidigare har man behövt att prioritera bekväma skor mot snygga skor som ger dig och dina fötter obehag och smärta. Men den tiden är förbi, bekväma skor ska inte vara en stilfråga.

Vårt sortiment av vårdskor kommer från flera olika kända varumärken såsom Birkenstock, Embla och Scholl. Alla skor som finns i vårt sortiment är noggrant utvalda för att vara fotriktiga och ge dina fötter det komfort och stöd du behöver. Vårdskorna finns i flera olika utföranden och har olika egenskaper, beroende på vad just du behöver. Vårt sortiment av vårdskor består utav tofflor, sandaler och helskor.

Med ett par bekväma och sköna vårdskor så slipper du ömma och trötta fötter på jobbet eftersom vårdskorna är skapta för att ge dina fötter komfort och stöd under långa arbetsdagar. Du som jobbar inom vården vet precis hur mycket som krävs utav dig och dina fötter, därför är det också viktigt att du tar hand om dem.

Fördelen med att använda vårdskor i form av sandaler är att sandaler hjälper dig att sprida dina tår, samtidigt som den ger dig bättre balans och komfort. Vårt sortiment av arbetssandaler finns i flera olika segment och har olika egenskaper beroende på vad du behöver. Exempelvis finns det arbetssandaler med smalare läst som är perfekt för dig som har en smalare fot. Sandalerna finns även med eller utan hälrem, beroende på vad du föredrar. En sandal med hälrem är bra för dig som vill ha en öppen sko med extra stabilitet och bättre passform.  

Men oavsett vilka slags sandaler du behöver så ska dina arbetssandaler vara bekväma, ge dig komfort och samtidigt ger dig en bra grund att stå på. 

65 produkter

65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter

Populära filtreringar