• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vattenavvisande skor

 Här hittar du vattenavvisande skor som ger dina fötter komfort i varje steg.

Vattenavvisande skor passar perfekt till vårt skandinaviska klimat och är designade i vattentåliga och vattenavvisande material som stöter bort väta. Materialet har en unik teknologi om håller regndroppar borta men som samtidigt tillåter fukt och väta från fötterna att transporteras bort. Vilket ger ett behagligt klimat till fötterna att vara i.

Skornas vattenavvisande material ser helt enkelt till att hålla fötterna torra vid lätt fuktighet och vid mindre exponeringar för vatten.

Hos oss hittar du vattenavvisande skor med både anatomisk och ergonomisk fotbädd, beroende på vad du behöver. Skorna finns även för att lösa, och behandla olika fotproblem som fotsmärta, ömma fötter och trötta fötter.

De vattenavvisande skorna passar lika bra på promenaden, på jobbet eller till vardags.

Vattentät, vattentålig eller vattenavvisande - Vad är skillnaden?

Är en vattentålig eller vattenavvisande sko helt vattentät? Inte alltid, men de klarar av att stå emot en bra mängd väta och ger ofta ett fullgott skydd i vardagen, påväg till jobbet eller på promenaden.

En vattentät sko ger ett skydd på högsta nivå, exempelvis med det klassiska funktionsmaterialet och membranet Gore-Tex. Designat för att hålla väta ute får du ett skydd som lämpar sig för tuffare utmaningar där du vill vara säker på att du inte blir blöt, under längre vistelser utomhus, i blöta miljöer, i oförutsägbart väder.

En sko med vattenavvisande egenskaper har oftast ett yttre material som stöter bort fukten - du kan känna igen det genom att vattnet pärlar sig och rinner av. Ofta används denna teknologi i kombination med andra integrerade vattentåliga membran som ett extra skydd

38 produkter

38 produkter

icebug-larvik-biosole-hazel.jpg

Icebug Larvik W Biosole Hazel

1 299 kr
1 899 kr
icebug-herrskor-loe.jpg

Icebug Loe M RB9X Twilight

1 299 kr
1 499 kr
loe-fotriktiga-skor-bordeaux.jpg

Icebug Loe W RB9X Bordeaux

1 299 kr
1 499 kr

Du har sett 36 av 38 produkter