• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vattentäta skor

Här hittar du vattentäta och vattenavvisande skor som håller dina fötter torra i ur och skur.

Det finns flera olika typer av vattentäta skor och vi erbjuder ett brett sortiment av skor som tåler vatten och som samtidigt ger dina fötter komfort och stöd. Nedan så kan du läsa mer om olika typer av vattentäta skor så att du lättare kan välja den modell som passar dig.

  • GORE-TEX: Skor med GORE-TEX teknologi är kända för sin överlägsna vattentäthet och andningsförmåga. Skor med denna teknologi har ett unikt membran som är mikroporöst och tillåter fukt att ventileras ut medan det förhindrar vattenintrång. Det gör att skorna håller regn och väta ute, utan att fötterna blir för varma eller svettas. Därför är dessa skor idealiska för utomhusaktiviteter och ger pålitligt skydd i alla väderförhållanden.
  • Vattentäta membranskor: Modeller med vattentäta membran är konstruerade för att hålla vatten ute samtidigt som de släpper ut överskottsfukt. Dessa skor är utmärkta för att hålla fötterna torra och samtidigt erbjuda god andningsförmåga, vilket gör dem lämpliga för en aktiv livsstil.
  • Gummistövlar: Gummistövlar är klassiska när det gäller vattentäthet. Tillverkade av gummi eller andra vattentäta material, ger de ett effektivt skydd mot regn och pölar. Våra gummistövlar kombinerar praktiskt vattentätt skydd med stil och komfort, vilket gör dem perfekta för regniga dagar eller leriga utomhusaktiviteter.___

 __

Alla våra vattentäta skor är omsorgsfullt utformade med fokus på att erbjuda överlägsen komfort och passform. Vi strävar efter att tillgodose olika behov och storlekar.

  • Anatomisk eller ergonomisk komfort: Varje par vattentäta skor är konstruerat med en anatomisk eller ergonomisk design för att säkerställa att de ger optimal komfort och stöd under långa användningstider.
  • Normal, smal eller bred läst: Vårt sortiment inkluderar skor med olika lästbredder, vilket innebär att du kan hitta modeller som passar din specifika fotform. Oavsett om du har normala, smala eller breda fötter.
  • Anpassning för olika fotproblem: Vi förstår att alla har unika behov och eventuella problem. Därför inkluderar vårt sortiment skor som är anpassade för olika fotproblem som exempelvis fotsmärta, hälsporre, supination eller pronation.

 ___

Upptäck vårt sortiment av vattentäta skor och hitta det perfekta paret som inte bara skyddar mot väta utan också tar hänsyn till dina individuella komfortbehov och fotproblem.

 

116 produkter

116 produkter

AKU-fodrade-skor-EGA-Goretex.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

AKU EGA Gore Tex W Beige

2 449 kr
3 499 kr
AKU-rock-Mens-DFS-goretex-Green.jpg
Vattentätt

AKU Rock Mens DFS GTX Green

1 749 kr
2 499 kr

Du har sett 36 av 116 produkter